Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
у знайденому
Повнотекстовий пошук
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (9)Автореферати дисертацій (2)Реферативна база даних (7)
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>A=Колеснікова М$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 32
Представлено документи з 1 до 20
...
1.

Колеснікова М. В. 
Гарантії адміністративно-правового забезпечення права власності на інформацію у сфері публічного управління [Електронний ресурс] / М. В. Колеснікова // Актуальні проблеми права: теорія і практика. - 2012. - № 25. - С. 335-340. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/app_2012_25_42
Попередній перегляд:   Завантажити - 101.59 Kb    Зміст випуску     Цитування
2.

Колеснікова М. В. 
Адміністративно-правові форми забезпечення права власності на інформацію правоохоронними органами [Електронний ресурс] / М. В. Колеснікова // Європейські перспективи. - 2012. - № 4(2). - С. 49-53. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/evpe_2012_4(2)__11
Попередній перегляд:   Завантажити - 304.509 Kb    Зміст випуску     Цитування
3.

Жигаленко І. Ю. 
Дослідження граничної напруги зсуву міжфазних адсорбційних шарів білко-вмісної сировини та функціональних напівфабрикатів на її основі для емульсійних соусів [Електронний ресурс] / І. Ю. Жигаленко, М. Б. Колеснікова, Б. О. Панікарова // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2009. - Вип. 1. - С. 139-144. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2009_1_24
Попередній перегляд:   Завантажити - 497.892 Kb    Зміст випуску     Цитування
4.

Юрченко С. Л. 
Можливості використання натуральної рослинної сировини в технології функціональних напоїв [Електронний ресурс] / С. Л. Юрченко, М. Б. Колеснікова // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2009. - Вип. 2. - С. 152-158. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2009_2_24
Попередній перегляд:   Завантажити - 602.784 Kb    Зміст випуску     Цитування
5.

Колеснікова М. В. 
Сутність адміністративно-правового забезпечення права власності на інформацію правоохоронними органами [Електронний ресурс] / М. В. Колеснікова // Право і Безпека. - 2012. - № 1. - С. 82-86. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pib_2012_1_19
Попередній перегляд:   Завантажити - 106.587 Kb    Зміст випуску     Цитування
6.

Колеснікова М. Б. 
Обґрунтування та розробка технології індустріальних напівфабрикатів сирних тортів (чизкейків) для закладів ресторанного господарства [Електронний ресурс] / М. Б. Колеснікова, Т. В. Бреславець, С. Л. Юрченко // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2011. - Вип. 2. - С. 95-102. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2011_2_14
Попередній перегляд:   Завантажити - 290.907 Kb    Зміст випуску     Цитування
7.

Перцевий М. Ф. 
Якісна оцінка міжмолекулярної взаємодії в модельних розчинах харчових речовин [Електронний ресурс] / М. Ф. Перцевий, Ю. О. Савгіра, Т. О. Кузнецова, М. Б. Колеснікова // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2011. - Вип. 2. - С. 360-368. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2011_2_57
Попередній перегляд:   Завантажити - 256.968 Kb    Зміст випуску     Цитування
8.

Юрченко С. Л. 
Розробка рецептурного складу плодово-ягідних начинок [Електронний ресурс] / С. Л. Юрченко, М. Б. Колеснікова // Праці Таврійського державного агротехнологічного університету. - 2013. - Вип. 13, т. 7. - С. 83-88. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Ptdau_2013_13_7_12
Досліджено властивості модифікованого кукурудзяного крохмалю та можливості його використання у складі плодово-ягідних начинок.
Попередній перегляд:   Завантажити - 297.876 Kb    Зміст випуску    Реферативна БД     Цитування
9.

Колеснікова М. В. 
Поняття, сутність та значення інформаційного забезпечення правоохоронних органів України [Електронний ресурс] / М. В. Колеснікова // Право і Безпека. - 2011. - № 5. - С. 116-119. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pib_2011_5_27
Попередній перегляд:   Завантажити - 124.491 Kb    Зміст випуску     Цитування
10.

Колеснікова М. Б. 
Дослідження впливу компонентного складу на термічну стійкість структурованого продукту [Електронний ресурс] / М. Б. Колеснікова, М. Ф. Перцевий, П. В. Гурський // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2010. - Вип. 1. - С. 31-36. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2010_1_7
Попередній перегляд:   Завантажити - 213.868 Kb    Зміст випуску     Цитування
11.

Архіпова А. Д. 
Технологія холодних соусів з еламіном [Електронний ресурс] / А. Д. Архіпова, М. Б. Колеснікова, Т. О. Колісниченко // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2010. - Вип. 1. - С. 131-137. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2010_1_25
Попередній перегляд:   Завантажити - 181.336 Kb    Зміст випуску     Цитування
12.

Поліщук І. Р. 
Класифікація прибутку та напрями його розподілу для цілей бухгалтерського обліку: стратегічний аспект [Електронний ресурс] / І. Р. Поліщук, М. Л. Колеснікова // Проблеми теорії та методології бухгалтерського обліку, контролю і аналізу. - 2014. - Вип. 1. - С. 238-252. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/ptmbo_2014_1_21
Попередній перегляд:   Завантажити - 199.385 Kb    Зміст випуску     Цитування
13.

Колеснікова М. Б 
Дослідження емульгуючої здатності білково-жирової емульсії продукту структурованого на основі сиру кисломолочного нежирного [Електронний ресурс] / М. Б Колеснікова, М. Ф. Перцевий, П. В. Гурський // Харчова наука і технологія. - 2012. - № 2. - С. 95-97. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2012_2_31
Попередній перегляд:   Завантажити - 525.162 Kb    Зміст випуску     Цитування
14.

Колеснікова М. В. 
Договір валютного дейтрейдингу як специфічна стратегія торгівлі [Електронний ресурс] / М. В. Колеснікова, А. Ю. Якименко // Вісник Запорізького національного університету. Юридичні науки. - 2015. - № 1(1). - С. 46-51. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vznu_Jur_2015_1(1)__8
Попередній перегляд:   Завантажити - 172.65 Kb    Зміст випуску     Цитування
15.

Поліщук І. Р. 
Система збалансованих показників підприємства хлібопекарської галузі: теорія і практика застосування [Електронний ресурс] / І. Р. Поліщук, М. Л. Колеснікова // Економічні науки. Cерія : Облік і фінанси. - 2015. - Вип. 12(1). - С. 255-265. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/ecnof_2015_12(1)__35
Попередній перегляд:   Завантажити - 272.234 Kb    Зміст випуску     Цитування
16.

Юрченко С. Л. 
Удосконалення рецептурного складу пісочного печива з використанням клітковини [Електронний ресурс] / С. Л. Юрченко, М. Б. Колеснікова, Е. П. Юрченко // Молодий вчений. - 2016. - № 3. - С. 284-287. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/molv_2016_3_67
Попередній перегляд:   Завантажити - 374.607 Kb    Зміст випуску     Цитування
17.

Башевська М. 
Методологічні принципи самостійної роботи студентів у класі хорового диригування [Електронний ресурс] / М. Башевська, М. Колеснікова // Наукові записки [Кіровоградського державного педагогічного університету імені Володимира Винниченка]. Серія : Педагогічні науки. - 2015. - Вип. 139. - С. 169-172. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Nz_p_2015_139_47
Попередній перегляд:   Завантажити - 433.869 Kb    Зміст випуску     Цитування
18.

Колеснікова М. В. 
Приведення у виконання рішень міжнародного арбітражу у сфері інтелектуальної власності: досвід України та європейських країн [Електронний ресурс] / М. В. Колеснікова, М. М. Піддубна // Правові горизонти. - 2016. - № 2. - С. 158-162. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/ln_2016_2_30
Попередній перегляд:   Завантажити - 620.548 Kb    Зміст випуску     Цитування
19.

Колеснікова М. В. 
Актуальність впровадження інституту медіації в законодавстві України [Електронний ресурс] / М. В. Колеснікова, А. О. Шаповалова // Правові горизонти. - 2017. - № 3. - С. 41-46. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/ln_2017_3_8
Попередній перегляд:   Завантажити - 701.366 Kb    Зміст випуску     Цитування
20.

Андрєєва С. С. 
Дослідження термодинамічних властивостей крохмалів фізичної модифікації при виробництві соусів солодких [Електронний ресурс] / С. С. Андрєєва, М. Б. Колеснікова // Харчова наука і технологія. - 2017. - Т. 11, Вип. 2. - С. 26-31. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2017_11_2_7
Попередній перегляд:   Завантажити - 857.422 Kb    Зміст випуску     Цитування
...
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського